СОСУ „Св. Кирил и Методиј“ – Охрид

Општа

Забава, дружење, промоција на бизнис-идеа и на здрави животни навики во СОСУ „Св Кирил и Методиј“

Во СОСУ Св Кирил и Методиј по повод Светскиот ден на велосипедизмот, учениците под мотото „Вози велосипед, уживај и профитирај“ реализираа една бизнис идеа за пренесување на маркетинг

Читај повеќе »