СОСУ „Св. Кирил и Методиј“ – Охрид

Натпревари

Образoвно рандеву МАССУМ 2024

Еден од најзначајните настани за средношколците од стручните училишта,во организација на МАССУМ (Младинска Асоцијација на Средните Стручни училишта во Македонија) е ОБРАЗОВНОТО РАНДЕВУ. Овој настан се одржа на

Читај повеќе »

Регионален натпревар по хемија

Ученичката Талевска Теона од I – 5 здравствена струка, учествуваше на регионалниот натпревар по хемија каде според бројот на бодови го освои второто место, но поради строгиот критериум

Читај повеќе »