СОСУ „Св. Кирил и Методиј“ – Охрид

Список на пријавени кандидати по испитни простории за Македонски јазик и литература

СОСУ „СВ.КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ - ОХРИД > Список на пријавени кандидати по испитни простории за Македонски јазик и литература

Слични објави

Економски спортски ден

Успешно завршен отворениот спортски ден во организација на ЈП “Билјанини Извори” и учениците од ОСУ “Кирил и Методиј”- Охрид кои беа дел од програмата за практична настава во

Читај повеќе