СОСУ „Св. Кирил и Методиј“ – Охрид

Blog Archive

Младинско учество за силен и одржлив развој на заедницата

Учениците зедоа учество во неформално образование за дебата,поддршка за активизам,само организирање  и учество во процесите на одлучување. Дополнително им се овозможува развој на лични и професионални вештини кои […]

View Article