СОСУ „Св. Кирил и Методиј“ – Охрид

Регионална олимпијада по германски јазик

СОСУ „СВ.КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ - ОХРИД > Регионална олимпијада по германски јазик

Регионална олимпијада 2024 🇲🇰🇩🇪

✅️ Благодарност на ученичките за желбата за изучување на германскиот јазик и постигнатите резултати на Регионалната олимпијада 2024 кои на 24.2.2024 ги постигнаа следниве резултати

🥇1️⃣награда Ивана Богданоска I-3

🥈2️⃣награда Ана Танеска I-2 🇩🇪🇲🇰

Ментор: Цветанка Дамчевска

✅️ Благодарност до сите колеги и директорот Ристе Јанкоски без чија несебична поддршка целиот овој настан не би бил возможен 🤩😊❤️

👉Покажавме и докажавме дека заедно можеме да целиме повисоко и подалеку 😊🌞🇩🇪

Споделете ја објавата:

Слични објави

Економски спортски ден

Успешно завршен отворениот спортски ден во организација на ЈП “Билјанини Извори” и учениците од ОСУ “Кирил и Методиј”- Охрид кои беа дел од програмата за практична настава во

Читај повеќе