СОСУ „Св. Кирил и Методиј“ – Охрид

Регионален натпревар по хемија

Home » Регионален натпревар по хемија

Споделете ја објавата:

Слични објави

Образoвно рандеву МАССУМ 2024

Еден од најзначајните настани за средношколците од стручните училишта,во организација на МАССУМ (Младинска Асоцијација на Средните Стручни училишта во Македонија) е ОБРАЗОВНОТО РАНДЕВУ. Овој настан се одржа на

Читај повеќе