СОСУ „Св. Кирил и Методиј“ – Охрид

Посета на Археолошкиот музеј и Музејот на народната борба во Скопје

СОСУ „СВ.КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ - ОХРИД > Посета на Археолошкиот музеј и Музејот на народната борба во Скопје

Учениците од втора година беа во посета на Археолошкиот музеј и Музејот на народната борба во Скопје. Целта на посетата е учениците да се запознаат со материјалното и културното наследство на Македонија.

Ментори: Наум Аслимоски и Димитар Велјаноски.

Споделете ја објавата:

Слични објави

Економски спортски ден

Успешно завршен отворениот спортски ден во организација на ЈП “Билјанини Извори” и учениците од ОСУ “Кирил и Методиј”- Охрид кои беа дел од програмата за практична настава во

Читај повеќе