СОСУ „Св. Кирил и Методиј“ – Охрид

Општински натпревар по англиски јазик

Home » Општински натпревар по англиски јазик

На 16.3 2024 год, се одржа општински натпревар по англиски јазик, на кој нашите ученици ги постигнаа следните резултати: Христина Шишкоска ученичка во втора година, освои II место,Леонид Чуркоски ученик во втора година, освои III место, Ирина Ноневска и Ивона Куноска , ученички во I година, освоија III место и сите обезбедија пласман на регионалениот натпревар. Ментор на сите ученици е Катерина Симјаноска.

Споделете ја објавата:

Слични објави