СОСУ „Св. Кирил и Методиј“ – Охрид

Одбележување на патрониот празник

СОСУ „СВ.КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ - ОХРИД > Одбележување на патрониот празник
Споделете ја објавата:

Слични објави

Економски спортски ден

Успешно завршен отворениот спортски ден во организација на ЈП “Билјанини Извори” и учениците од ОСУ “Кирил и Методиј”- Охрид кои беа дел од програмата за практична настава во

Читај повеќе