СОСУ „Св. Кирил и Методиј“ – Охрид

Образoвно рандеву МАССУМ 2024

Home » Образoвно рандеву МАССУМ 2024

Нашите ученици учествуваа во седум категории:

3.Модна Ревија

4.Најдобра Поетска Творба

5.Најдобар Постер

6.Најдобра Видео Реклама

7.Најдобар филм

Во конкуренција на 32 стручни училишта од Македонија , нашите ученици постигнаа значајни резултати:

🥈Второ место за најдобар филм Ивана Котеска, Ана Мари Коцевска,Андреј Пуфтовски,Стефанија Битолкоска,Кристијан Танески,Марио Јованоски,Матеј Илоски, ментор педагог Андријана Паскали.

🥈Второ место интервју за работа Адела Абас , ментор проф.Жаклина Милеска.

🥈Второ место за модна ревија Анастасија Јованоска, Марија Ѓурчиноска, Марија Караѓулева, ментор педагог Андријана Паскали.

Четврто место за најдобар постер Тамара Стојановска,Евгенија Ническа ментор педагог Андријана Паскали.

Пофалница за учество за најдобра поетска творба Тамара Стојановска ментор проф.Доца Цветкоска.

Пофалница за учество за најдобра поетска творба Елена Митреска ментор проф.Ана Рувинова

Пофалница за учество за јавно говорење Софија Цветаноска ментор проф.Катерина Симјаноска.

Пофалница за учество за најдобра видео реклама Бисера Огненоска, Михаела Мојсоска, Маја Коровеш, теона Коровеш ментор проф. Цветанка Дамчевска

Пофалница за учество за најдобар постер Александра Крстева ментор проф.Билјана Кавтаноска Алческа.

Честитки за најуспешните и пофалба за сите учесници на овој несекојдневен настан.

Споделете ја објавата:

Слични објави

Регионален натпревар по хемија

Ученичката Талевска Теона од I – 5 здравствена струка, учествуваше на регионалниот натпревар по хемија каде според бројот на бодови го освои второто место, но поради строгиот критериум

Читај повеќе