СОСУ „Св. Кирил и Методиј“ – Охрид

Државен натпревар по англиски јазик

СОСУ „СВ.КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ - ОХРИД > Државен натпревар по англиски јазик

На 11.5.2024 год. во Скопје се одржа државниот натпревар по англиски јазик. Нашите ученички Ирина Ноневска и Христина Шишкоска, под менторство на професорката Катерина Симјаноска учествуваа и покажаа голем успех со освојување на:

II награда Христина Шишкоска

III награда Ирина Ноневска

Честитки до учениците и менторот и им посакуваме уште поголеми успеси во иднина!

Споделете ја објавата:

Слични објави

Економски спортски ден

Успешно завршен отворениот спортски ден во организација на ЈП “Билјанини Извори” и учениците од ОСУ “Кирил и Методиј”- Охрид кои беа дел од програмата за практична настава во

Читај повеќе