Избери стручно!!!

Датум: 23.04.2020 11:49 | Објавено во: Соопштенија

Време на одлука!!!
Креирај ја својата иднина, избери стручно!
На пазарот на труд едни од нај дефицитарните професии…
*Сметководител- специјалист на успешни деловни приказни
*Банкар-успешен финансиски аналитичар
*Менаџер – кој води тим, компании и луѓе
*Ревизор- кој анализира финансиски извештаи, помага во донесување стратешки одлуки
*Правник- успешен адвокат, судија, нотар…
*Здравствен работник- столб во здравствената нега и грижа за јавното здравје.

     93665917_129319162011547_3070231069165879296_o

 


Горе