Книжевни критики од Програмата за државна матура

Датум: 21.05.2019 9:20 | Објавено во: Ресурси за ученици

Матуранти,

Овде можете да најдете кратки критики од делата кои се во Програмата за државна матура, а кои ќе ви помогнат да се потсетите на најважните ликови и карактеристики на делата.

Документот можете да го преземете тука


Горе