Активности за подобрување на воспитно образовниот процес во училиштето

Датум: 14.03.2022 16:02 | Објавено во: АктивностиСоопштенија

Поставување на енергетски ефикасна фасада, промена на електрична инсталација и осветлување на целиот објект, промена на покривна конструкција.

Голема благодарност до Градскиот Кошаркарски Клуб Охрид за донацијата: два професионални кошаркарски обрачи и конструкцијата за кош со цел подобрување на условите за работа на наставата по спорт и спортски активности во нашето училиште.

275535866_499191211773560_3773307967593695425_n 275519826_661792618430155_1295150750667645565_n 275519840_694031315110993_7755238325685982892_n 275496861_4674243809348799_5039264225175774385_n 275545310_1468243780239949_5779762516165617285_n 275528902_319565933385942_3347504873348112156_n

 


Горе