Оглас бр.3 за изработка на проектна документација за термичка изолација на фасада и санација на внатрешни простории

Датум: 07.06.2021 12:07 | Објавено во: Соопштенија

Оглас бр.3 за изработка на проектна документација за термичка изолација на фасада и санација на внатрешни простории.

2.покана за мала набавка проект фасада

ПРОЕКТНА ЗАДАЧА ФАСАДА


Горе