Протокол за државна матура за учебната 2020/2021 година

Датум: 04.06.2021 8:10 | Објавено во: Матура
ПРОТОКОЛОТ  ЗА ПОСТАПУВАЊЕ НА СРЕДНИТЕ УЧИЛИШТА ПРИ РЕАЛИЗАЦИЈА НА ИСПИТИТЕ ОД ДРЖАВНАТА МАТУРА ЗА УЧЕБНАТА 2020/2021 ГОДИНА МОЖЕ ДА ГО ПОГЛЕДЕНЕТЕ НА СЛЕДНИОТ ЛИНК

http://matura.gov.mk/news_large.aspx?language=MK&news=9DjKIavcjoo%3D&fbclid=IwAR0QAltdkZqPxeF2zqVhSnwLR5s8rqdIxcloui6TFPFnDO07HQBp8QFFzo4

195219964_316351063353688_8807819310350703877_n


Горе