Промотивно видео – СОСУ „Св.Кирил и Методиј”

Датум: 02.06.2021 20:20 | Објавено во: АктивностиСоопштенија

Заедно да ја продолжиме традицијата започната пред 65 години!
Бидете ЕКОНОМИСТИ: можност и предизвик за македонската економија во иднина !
Бидете ЗДРАВСТВЕНИ РАБОТНИЦИ: за квалитетен здравствен систем !
Драги полуматуранти тука сме за вас…


Горе