Практична настава-училишни компании

Датум: 16.05.2021 15:10 | Објавено во: Активности

На часовите по практична настава ги стекнавме нашите нови вештини и знаења  преку основање на виртуелна Училишна Компанија, почнувајки од основањето на компанијата, нејзина регистрација во Централен регистар,избор на човечки ресурси, комерцијално работење, административно – правни работи, маркетинг промоција и секако сметководствените активности на фирмата.Во прилог ви ги претставуваме нашите виртуелни училишни компании.

Училишна компанија МК Експрес

Училишна компанија „Хапи Донат“

Училишна компанија Be Healthy

Училишна компанија Лихнидос интернешнал


Горе